ОВОЧЕВИЙ СУП
ІНГРЕДІЄНТИ:
| 400 г | |
Картопля | 3–4 шт. | |
Цибуля ріпчаста | 1 шт. | |
М'ясний бульйон | 2–2,5 л | |
Рослинна олія | ||
Спеції | за смаком | |
Зелень![]() ПРИГОТУВАННЯ
Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.
Заморожені овочі помістити в киплячий м'ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю. Через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.
Подавати до столу зі сметаною і зеленню.
| для прикраси |
Комментариев нет:
Отправить комментарий