ОВОЧЕВИЙ СУП

ІНГРЕДІЄНТИ:

Суміш «Овочевий букет» 
400 г
  Картопля3–4 шт.
 Цибуля ріпчаста1 шт.
 М'ясний бульйон2–2,5 л
 Рослинна олія
 Спеціїза смаком
 Зелень

Овочевий суп

ПРИГОТУВАННЯ

Картоплю почистити і нарізати на невеликі шматочки. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на невеликій кількості рослинної олії.
Заморожені овочі помістити в киплячий м'ясний бульйон. Коли суміш закипить, додати картоплю. Через деякий час — обсмажену цибулю і спеції (сіль, перець, лавровий лист). Варити до готовності.
Подавати до столу зі сметаною і зеленню.
для прикраси

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Королівський пекеінес У мене є собака її порода королівський пекінес. Пекінес  — декоративна  порода собак , виведена в Китаї , одна з...