СИРНИЙ ЧІЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

ІНГРЕДІЄНТИ

Сир кисломолочний нежирний 500 г
Масло вершкове 150 г
Вершки жирні200 мл
Желатин20 г
Цукор


Підготуйте желатин: залийте його водою (100 мл) та залишіть на 60 хвилин. Тим часом займіться нижнім шаром чізкейка: масло розтопіть, печиво подрібніть на крихти. Викладіть із суміші печива з маслом нижній шар чізкейка та поставте форму в холодильник.
Коли желатин розбухне, підігрійте його, але не доводьте до кипіння. Залишіть вистигати. Вершки збийте з цукром, введіть кисломолочний сир та перемішайте до однорідності. Обережно введіть желатин та знову перемішайте. Викладіть сирно-вершкову суміш на шар із печива. Чізкейк із сиру без випічки має постояти в холодильнику близько 4 годин.
150 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Королівський пекеінес У мене є собака її порода королівський пекінес. Пекінес  — декоративна  порода собак , виведена в Китаї , одна з...