СИРНИЙ ЧІЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ
ІНГРЕДІЄНТИ
Сир кисломолочний нежирний | 500 г |
Масло вершкове | 150 г |
Вершки жирні | 200 мл |
Желатин | 20 г |
Цукор![]()
Підготуйте желатин: залийте його водою (100 мл) та залишіть на 60 хвилин. Тим часом займіться нижнім шаром чізкейка: масло розтопіть, печиво подрібніть на крихти. Викладіть із суміші печива з маслом нижній шар чізкейка та поставте форму в холодильник.
Коли желатин розбухне, підігрійте його, але не доводьте до кипіння. Залишіть вистигати. Вершки збийте з цукром, введіть кисломолочний сир та перемішайте до однорідності. Обережно введіть желатин та знову перемішайте. Викладіть сирно-вершкову суміш на шар із печива. Чізкейк із сиру без випічки має постояти в холодильнику близько 4 годин.
| 150 г |
Комментариев нет:
Отправить комментарий