ЗАПІКАНКА З КУРКОЮ ТА ОВОЧАМИ
ІНГРЕДІЄНТИ:
Курячий фарш | 700 г |
Квасоля стручкова заморожена | 220 г |
Цвітна капуста заморожена | 120 г |
Броколі заморожені | 120 г |
Помідори середнього розміру | 2 шт. |
Цибуля ріпчаста | 1 шт. |
Вершки | 220 мл |
Сир тертий | 0,25 склянки |
Борошно | 2 ст. л. |
Зелень | |
Спеції | |
Масло вершкове | |
Рослинна олія![]()
Заморожену стручкову квасолю, броколі та цвітну капусту відварити. Помідори очистити від шкірки та нарізати скибочками.
Цибулю подрібнити кубиками та приготувати на сковорідці на рослинній олії. Додати на сковорідку фарш та смажити його до готовності.
Приготувати соус: обсмажити борошно на сковорідці на вершковому маслі, налити вершки, добре перемішати. Коли соус прогріється, засипати тертий сир. Почекати, доки сир розчиниться та прибрати його з вогню.
Викласти на змащену рослинною олією форму половину овочів, фарш та зверху другу половину овочів. Залити соусом. Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 220 градусів. Прикрасити зеленню при подачі. Запіканка з курячим фаршем виходить дуже ніжною — як за текстурою, так і на смак.
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий