СИРНЕ ПЕЧИВО «КОНВЕРТИКИ»

ІНГРЕДІЄНТИ:

Борошно2 склянки
Сир кисломолочний 9 % 250 г
Цукорза смаком
Сода0,5 ч. л.
Масло



ПРИГОТУВАННЯ

Вершкове масло дістати з холодильника та залишити на столі, щоб воно трохи розм’якло. З’єднати масло з сиром, збити за допомогою міксера. Ввести соду та ще раз перемішати. Додати до суміші просіяне борошно, зробити тісто, добре вимісивши його руками.
Зліпити з тіста кулю, накрити та залишити у холодильнику трохи більше ніж на півгодини. Холодне тісто розкатати, товщина пласту не має перевищувати половину сантиметра. Видавити кружечки за допомогою склянки.
Кожен коржик одним боком умочити в цукор, зігнути навпіл так, щоб сторона без цукру опинилася із зовнішнього боку. Умочити в цукор ще раз та скласти навпіл. У результаті вийде конвертик, згорнутий у формі трикутника. Його треба знову вмочити в цукор з одного боку.
Викласти конвертики на деко та випікати у розігрітій до 200 градусів духовці. Печиво буде готове вже через 15 хвилин.
250 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Королівський пекеінес У мене є собака її порода королівський пекінес. Пекінес  — декоративна  порода собак , виведена в Китаї , одна з...