РЕЦЕПТ КАБАЧКОВИХ ОЛАДОК

ІНГРЕДІЄНТИ:

Кабачки500‒600 г
Біокефір 2/3 склянки
Яйця1 шт.
Борошно8 ст. ложок (з гіркою)
Сіль1 ч. ложка
Сода1 ч. ложка
Олія для смаження
Сметана250 мл
Часник2 зубчики
Кріп
Оладки з кабачків

ПРИГОТУВАННЯ

Для приготування млинчиків із кабачків очищаємо плоди від шкірки й подрібнюємо їх на великій тертці. Проте, якщо кабачки молоді, шкірку можна не знімати, — вона досить тонка. Натирати овоч саме на великій тертці теж не обов'язково, можна й на дрібній, — так млинчики з кабачків будуть мати більш однорідну структуру.
Кефір виливаємо у глибоку посудину й додаємо соду. Залишаємо на кілька хвилин, після чого додаємо сіль і ретельно перемішуємо.
В утворену масу вбиваємо яйце й додаємо натерті кабачки. Але перед цим їх потрібно віджати, «звільнивши» від зайвої рідини. Залишилося додати борошно й перемішати.
Консистенція тіста повинна нагадувати густу сметану — вона не має бути ні рідкою, ні занадто густою. Готове тісто залишаємо на кілька хвилин.
Ставимо сковорідку на невеликий вогонь, наливаємо олію й чекаємо, поки вона добре прогріється.
Для формування млинчиків нам знадобиться столова ложка. За допомогою неї викладаємо тісто на сковорідку й обсмажуємо до золотистого кольору.
Найкраще млинчики з кабачків смакують зі сметанно-часниковим соусом. Для його приготування змішайте 250 мл густої сметани  із чавленим часником та подрібненим кропом.
Викладаємо млинчики з кабачків на тарілку й додаємо ложку сметанно-часникового соусу. Смачне частування можна подавати до столу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Королівський пекеінес У мене є собака її порода королівський пекінес. Пекінес  — декоративна  порода собак , виведена в Китаї , одна з...